It’s almost Christmas! Het aftellen is begonnen en de agenda’s worden naast elkaar gehouden. Wat zijn uw plannen voor de kerstdagen? Een kerstbrunch, kerstgrill, kerstbarbecue of wilt u dit jaar liever alleen een uurtje bowlen? Bij De Oude Tol Partycentre weten wij daar wel invulling aan te geven. Met kerst kunt u er voor kiezen de dag een sportief tintje te geven door het reserveren van een bowlingbaan. Benieuwd? Lees snel verder!

#1 Kerstbrunch

Een heerlijke kerstbrunch met of zonder kinderen. Bij de kerstbrunch krijgt u een voorgerecht aan tafel gereserveerd en geniet u van een koud én warm buffet. Daarnaast staan er diverse broodsoorten klaar. Natuurlijk sluiten we de kerstbrunch af met een feestelijk grand dessertbuffet. Komt u brunchen met kinderen? Leuk! Er staat ook een kinderbuffet met poffertjes, pannenkoeken, pommes frites en diverse snacks klaar.

De kerstbrunch start op eerste en tweede kerstdag om 11.30 uur en eindigt om 14.00 uur. Wilt u hierna nog een sportief uurtje bowlen? Dan kunt u er nog los een baan bij huren.

#2 Kerstplaatgrill

Ook kerstplaatgrillen is gezellig om te doen met alle gezelschappen. Hierbij krijgt u een groentebord en onbeperkte vleesschotel die bestaat uit kipfilet, varkenshaas, biefstuk, rundertartaar en saté. Uiteraard zorgen wij ook voor diverse salades, sauzen, pommes frites en stokbroodjes. Zorg wel dat er een plekje overblijft voor het feestelijke kerstdessert!

Kerstplaatgrillen kan op eerste kerstdag (25 december) en tweede kerstdag (26 december) om 16.30 uur, 17.00 uur, 19.30 uur en 20.00 uur. Voor of na het eten nog bowlen? Dat kan! De bowlingbanen zijn los te huur.

#3 Kerstbarbecue

Echt helemaal iets anders doen? Kies voor de kerstbarbecue! Onze barbecue-kok bereid verschillende stukken vlees en vis voor u. Samen met de salades, pommes frites, sauzen en stokbrood komt u niets te kort. De BBQ sluiten we af met een heerlijk kerstdessert.

Op beide kerstdagen kunt u om 18:30 uur aan tafel. Voor of na de kerstbarbecue een uurtje bowlen? Laat het ons bij de reservering even weten.

Reserveer het kerstarrangement direct, vol=vol

Zorg dat u op tijd reserveert voor het kerstarrangement naar keuze. Reserveren kan telefonisch via 0252 – 21 68 50 / 0252 – 23 44 91 of per e-mail naar info@oudetol.nl. Wij zien u graag met de kerstdagen!