Wie kent het niet, het immens populaire televisieprogramma: MINDF*CK. In dit programma laat illusionist Victor Mids verschillende indrukwekkende illusies en trucs zien en zorgt hij bij honderden kijkers voor een heuse ‘mindf*ck’. Wilt u met eigen ogen ervaren hoe het is om gemindf*ckt te worden? Dan is dit uw kans! Op uitnodiging van Boekhandel Wagner en Bibliotheek Bollenstreek komt Victor Mids op zaterdag 6 juni naar ‘De Oude Tol’.

Victor Mids

Victor Mids is illusionist en arts. Met deze innovatieve combinaties brengt hij de wetenschap en illusies dichter bij elkaar, Na het megasucces van het televisieprogramma MINDF*CK komen Victor Mids en Oscar Verpoort nu met een boek MINDF*CK: Next Level. In dit boek geven zij nog meer geheimen en spectaculaire illusies uit het programma prijs. Laat u meeslepen in zijn wereld, waar niets is wat het lijkt…

Neuromatic show

U kunt nu zelf ervaren hoe het is om gemindf*ckt te worden tijdens de interactieve Neuromatic show van Victor Mids. Neuromatic is een combinatie van illusionisme, psychologie, geneeskunde en vingervlugheid. Victor demonstreert tijdens zijn show de inzichten die schuil gaan achter zijn unieke illusies en (interactieve) neuropsychologische experimenten. Hij geeft onder andere antwoord op de volgende vragen:

  • Hoe makkelijk zijn wij af te leiden?
  • Hoe werkt ons geheugen?
  • Bestaat er eigenlijk wel een vrije wil?

Ervaar nu zelf hoe eenvoudig uw eigen hersenen en zintuigen voor de gek te houden zijn en wat u daarvan kunt leren.

Praktische informatie

Datum: zaterdag 6 juni 2020

Tijd: aanvang 15:00 uur, zaal open om 14:30 uur

Locatie: Theaterzaal van Partycentre De Oude Tol, Hoofdstraat 147 te Sassenheim

Toegang: €25,00

Kaartverkoop: Boekhandel Wagner of Bibliotheek Bollenstreek