Gelukkig hebben wij onze deuren weer kunnen openen! Door de het treffen van de nodige maatregelen en gerealiseerde aanpassingen, hebben wij het voor elkaar weten te krijgen dat u weer gezellig kunt bowlen en genieten van de verschillende arrangementen in ons restaurant. Alleen samen kunnen we er een groot succes van maken. Bent u van plan om weer langs te komen?  Lees de onderstaande maatregelen alvast goed door. 

Maatregelen en regels voor bezoekers

  • In ons partycentre zijn looproutes aangebracht op de vloer, het is belangrijk dat u deze volgt.
  • De toiletruimtes zijn aangepast. Dit zorgt ervoor dat er niet te veel personen tegelijk naar binnen kunnen.
  • Bij telefonische reserveringen stellen wij controlevragen over uw gezondheid.
  • De bowlingschoenen moeten per groep worden gehaald. U mag de schoenen pas op de baan zelf aantrekken.
  • Na het bowlen worden de schoenen aan de zijkant van de receptie ingeleverd.
  • Wij hebben op meerdere plekken in ons partycentre desinfecterende middelen gezet. Ook op de bowlingbanen.
  • In de restaurants blijven er tafels leeg tussen de bezette tafels om zo de afstand te hanteren. Er is geen buffet maar u wordt aan tafel bedient.
  • Wij houden met reserveren de aantallen goed in de gaten zodat het aantal bezoekers dat aanwezig is de maximum niet overstijgt.
  • Daarnaast is het belangrijk dat u bij het reserveren in een van onze restaurants aangeeft met hoeveel huishoudens u komt eten. Hier dienen wij ook rekening mee te houden met het indelen van de tafels.

ACTIE: nu 1,5 uur bowlen voor de prijs van één uur

Om te vieren dat wij onze deuren weer mogen openen, introduceren wij een leuke actie! Van juli t/m september kunt u 1,5 uur komen bowlen voor de prijs van één uur. Dat betekent een half uur GRATIS bowlen! Dit doen wij, zodat wij voor alle bezoekers genoeg ruimte en plezier kunnen garanderen zonder elkaar in de weg te lopen. Benieuwd naar deze actie? Informeer naar de voorwaarden.

Reserveer snel uw bowlingbaan of arrangement

Wilt u er zeker van zijn dat u bij ons terecht kunt? Reserveer dan snel uw plekje .Houd er rekening mee dat het aantal beschikbare plekken iets beperkter is door de maatregelen die wij getroffen hebben. Heeft u nog vragen of behoefte aan aanvullende informatie over de getroffen maatregelen? Neem dan gerust contact met ons op.