Opzoek naar uzelf, of zit u met persoonlijke vraagstukken waar u niet uitkomt? Zaterdag 7 en zondag 8 maart vindt ‘Paraview’ plaats, een spirituele en paranormale beurs met diverse lezingen. U kunt ‘Paraview’ vinden in de mooie Tuinzaal bij De Oude Tol. De deelnemers op deze beurs willen u graag helpen verbinding te maken met uzelf en anderen. Daarnaast helpen zij u ook bij de zoektocht naar antwoorden die erg van belang kunnen zijn bij bepaalde stappen in uw leven. Zo kijken ze onder andere met u mee op het gebied van liefde, werk, (alternatieve) gezondheid, studie, karakteranalyse, spirituele groei, massages of uw persoonlijke voorspellingen. Bent u er deze editie ook bij?

Beursprogramma

Twee dagen lang kunt u langs de verschillende deelnemers lopen. Voel zelf aan wie en welke disciplines u aanspreken. Maak een praatje met de deelnemers en beslis wie er bij u past om de gewenste vraag op te lossen. Op de ‘Paraview’ beurs vindt u onder andere: kaartleggers, paragnosten, transmediums, life coachen, naamanalisten, numerologen, sjamanen, handlezeressen, bijenwastekenaars, waterlezeressen, pendelaars, healers en nog veel meer andere disciplines. Er is uiteraard ook een verkoopstand. Verspreid over de twee beursdagen worden er lezingen georganiseerd die u kunt bijwonen.

Kom langs!

Kortom, een dag waarop veel te ontdekken en beleven is. Van eerdere edities hebben we geleerd dat bezoekers het heel leuk vinden om lange tijd aanwezig te zijn op de beurs vanwege de prachtige groep deelnemers, interessante lezingen en de fijne sfeer. Honger gekregen? Schuif aan in één van de restaurants voor een hapje na afloop.

Partycentre De Oude Tol biedt volop gratis parkeermogelijkheden. De beurs is op zaterdag 7 maart van 12:00–17:30 uur en op zondag 8 maart van 11:00–17:30 uur.  De entree kost 7 euro voor volwassenen, kinderen t/m 11 jaar zijn gratis.

Adres:

De Oude Tol
Hoofdstraat 147
2171 BA Sassenheim