Is het vandaag wel of geen BBQ weer? Dé vraag die gesteld wordt als er (eventueel) mooi weer op komst is. Dus wat als u een barbecue heeft gepland met vrienden of familie en het geen barbecueweer is? Vaak moet er dan van alles geregeld worden voordat er gebarbecued kan worden. Wilt u niet op het ‘mooie’ barbecueweer wachten of heeft u simpelweg geen zin om alles zelf voor te bereiden? Kom dan onbeperkt barbecueën bij de Oude Tol!

Onbeperkt Live BBQ Arrangement

Vanaf juni tot en met september 2019 kunt u elke vrijdag en zaterdag genieten van ons Onbeperkt Live BBQ Arrangement. Leuk om te doen met vrienden, familie of collega’s (minimaal vier personen). Voor maar € 22,- p.p. kunt u smullen van een heerlijke BBQ!

In ons Grill Restaurant geven wij u graag een kijkje in onze open keuken. In de open keuken bereiden onze koks ter plekke heerlijk BBQ- grillgerechten. Denk aan een heerlijk stukje varkenshaas, een mals biefstukje, gebakken kip met spek of een vispakketje. Ook vegetariërs of mensen met allergieën kunnen aanschuiven bij het Onbeperkt Live BBQ Arrangement.

Dubbel strike! Naast dat u kunt genieten van dit lekkere BBQ arrangement kunt u aansluitend voor- of na het barbecueën twee uur lang bowlen!

Reserveren?

Laat de BBQ maar in de schuur staan en reserveer een plekje bij ons. Wij zorgen ervoor dat alles voor u klaar staat als u komt. Bel ons voor meer informatie op 0252 – 21 68 50.