Vanaf 1 juli is het eindelijk zo ver! Partycentre De Oude Tol opent haar deuren voor bezoekers. Om te vieren dat wij eindelijk weer open kunnen, introduceren wij een nieuw arrangement. U kunt van juli t/m september 1,5 uur komen bowlen en aansluitend genieten van ons ‘Plate arrangement‘. Heeft u het bowlen net zo gemist als wij? Reserveer dan snel uw plekje om er zeker van te zijn dat u bij ons terecht kunt. Door de maatregelen is het aantal beschikbare plekken iets beperkt, dus VOL=VOL.

Het vernieuwde ‘Plate arrangement’

Nadat u met uw familie een competitief potje heeft gebowld, kunt u aanschuiven in ons Grand Café of plaatsnemen op het terras en genieten van een heerlijk verzorgd diner. U heeft hierbij de keuze uit:

  • 3 stokjes kipsaté met frites en salades voor €20,00 per persoon
  • 3 stokjes varkenshaassaté met frites en salade voor € 22,50 per persoon
  • Ierse biefstuk met frites en salade voor €23,50 per persoon
  • IJs dessert vanaf €4,00

Het kindermenu (t/m 10 jaar):

  • Frites met een snack voor €12,00 per kind
  • Waterijsje van €1,50
  • Schatkistje van €2,75

Heeft u, of iemand van uw gezelschap allergieën waar wij rekening mee moeten houden? Laat het ons dan weten.

Voorwaarden

Wanneer u dit arrangement reserveert voor de zaterdag, geldt een toeslag van €2,50 per persoon. Daarnaast zijn wij in de maanden juli en augustus gesloten op de maandag en dinsdag. In de periode van 3 augustus t/m 25 augustus is Partycentre De Oude Tol volledig gesloten.

Reserveer snel

Wilt u er zeker van zijn dat u bij ons terecht kunt? Reserveer dan snel uw plekje. Wij zijn telefonisch te bereiken van maandag t/m vrijdag tot 17.00 uur. Houd er rekening mee dat het aantal beschikbare plekken iets beperkter is door de genomen maatregelen. Heeft u nog vragen of behoefte aan aanvullende informatie over ons nieuwe arrangement? Neem dan gerust contact met ons.