Vier uw kinderfeestje bij Partycentre ‘De Oude Tol’

Heeft u een kinderfeestje te vieren en bent u op zoek naar een sportieve activiteit waar de kinderen zich voor even volledig kunnen laten gaan? Kom dan gezellig, sportief bowlen bij Partycentre De Oude Tol!

 

Discobowlen

Kinderfeestjes bij Partycentre ‘De Oude Tol’ worden grootst gevierd. Inclusief een lichtshow, rookeffecten en de allerbeste muziek. We leggen een zogenaamde bumper neer om te voorkomen dat de ballen in de goot terechtkomen. De kinderen beleven ongetwijfeld een hoop plezier.

 

Arrangementen en tarieven

U kunt al een kinderfeestje reserveren vanaf een groep van 4 kinderen. Hiervoor bieden wij twee verschillende arrangementen aan.

 

  1. Wilt u uitsluitend komen bowlen? Kom dan gezellig één uur bowlen en krijg een flesje frisdrank voor ieder kind en een verrassing voor de jarige. De prijzen voor dit arrangement zijn €6,75 per kind. Wilt u discobowlen? Dan kost dit €7,75 per kind.

 

  1. Wilt u bowlen en aansluitend blijven eten? Dat kan! Voor €10,- per kind (of €11,- als u wilt komen discobowlen) kunt u met een groepje van minimaal 4 kinderen sportief komen bowlen. Aansluitend krijgen de kinderen een flesje frisdrank, een maaltijd naar keuze en is er nog een verrassing voor de jarige.

 

Voorwaarden

  • Kinderpartijtjes zijn bedoeld voor kinderen t/m 11 jaar
  • Er kan gereserveerd worden voor een groepje van minimaal 4 kinderen
  • Per baan kunnen 7 kinderen komen bowlen
  • Wilt u als ouder mee bowlen? Dan kan dat voor €5,- per persoon
  • Bowlen kan van maandag t/m donderdag tot 17:00 uur en op vrijdag en zaterdag tot 16:00 uur.
  • Het discobowlen is op woensdag- en zaterdagmiddag van 15:00 – 16:00 uur

 

Meer informatie of vragen?

Wilt u meer informatie over onze kinderfeestjes of heeft u nog aanvullende vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken via: 0252 – 23 44 91. U kunt uiteraard ook een mailtje sturen naar: info@oudetol.nl. Wie weet tot snel!