Christmas is around the corner! Dit betekent ook dat de kinderen twee weken lang vrij zijn van school. Wat zijn uw plannen voor de kerstvakantie? Een leuke periode om activiteiten met het gezin te ondernemen. Maar waar maakt u uw kinderen blij mee? Bij De Oude Tol weten wij daar wel raad mee! Ook tijdens de kerstvakantie bieden wij verschillende activiteiten aan waar kinderen aan deel kunnen nemen. Benieuwd? Lees snel verder!

#1 Bowlen

Kom gezellig bowlen op een van onze 14 Brunswick bowlingbanen. Gegarandeerd een succes bij kinderen die wel van een competitief spelletje houden. Stoot u met moeite een pin omver of gooit u juiste elke beurt een spare? Bij De Oude Tol zijn zowel beginners als professionals van harte welkom! Honger gekregen van al dat bowlen? U bent ook van harte welkom in een van onze restaurants.

Let op: Vanwege mogelijke drukte tijdens de kerstvakantie kan het verstandig zijn om tijdig een baan te reserveren. Zeker als u ook nog gebruik wil maken van onze arrangementen kan het verstandig zijn om snel contact met ons op te nemen. Bekijk onze openingstijden.

#2 Discobowlen

Voor de kleine swingende bowlers hebben we in de kerstvakantie ook nog de activiteit ‘Discobowlen’. Het woord zegt het eigenlijk al: kinderen kunnen in het donker met discolichten bowlen. Iedere zaterdagmiddag van 15:00 tot 16:00 uur is het discobowlen voor de allerkleinste.

Mocht u geïnteresseerd zijn en gezellig willen komen bowlen met uw kinderen reserveer dan snel een baan, want het discobowlen is erg populair! Bekijk daarnaast ook gelijk even onze arrangementen om de dag helemaal compleet te maken.

#3 Kinderfeestjes

Heeft u een jarige tijdens de kerstvakantie? Vier het kinderfeestje bij De Oude Tol. Kinderen kunnen zich hier een uur lang uitleven op een van onze bowlingbanen. Alle kinderen krijgen een flesje frisdrank en eten naar keuze.

U viert uw kinderfeestje bij De Oude Tol al vanaf een groepje van minimaal 4 kinderen. Kinderfeestjes zijn te boeken van maandag t/m vrijdag tot 17:00 uur en op zaterdag tot 16:00 uur. Met uitzondering van de feestdagen.

Reserveer op tijd, want vol=vol

Zorg dat u op tijd reserveert voor de activiteit naar keuze. Het reserveren van een bowlingbaan kan gemakkelijk online. Ook een arrangement of kinderfeestje reserveren? Bel met ons via 0252 – 21 68 50 / 0252 – 23 44 91 of stuur een e-mail naar info@oudetol.nl. Wij zien u en uw gezin graag tijdens de kerstvakantie!