Wat er op dit moment in Nederland gebeurt, raakt niet alleen ons, maar iedere andere (horeca)ondernemer. Het verplicht sluiten van ons Partycentre kwam dan ook aan als een harde klap. Daarom is het nu zo belangrijk om elkaar te steunen. Organisatie Horeca Samen Sterk komt met een mooi initiatief: Koop nu een cadeaukaart van uw favoriete horecagelegenheid en kom genieten als dat weer mogelijk is. #horecasamensterk

 

Nu bestellen, later genieten

Horeca Samen Sterk is een speciaal opgericht platform om de Nederlandse horecaondernemers te ondersteunen in deze moeilijke periode. Het idee van dit platform is dat consumenten hun favoriete horecagelegenheid kunnen steunen met de aanschaf van cadeaukaarten die later, wanneer de horeca weer open mag, in te wisselen zijn. Ook kunt u via dit platform eventuele donaties doen.

 

VVV Dinercheque helpt mee

Heeft u een VVV Dinercheque? Ook dan kunt u uw steentje bijdragen. Houders van een VVV Dinercheque kunnen hun tegoed op het platform Horeca Samen Sterk gebruiken om een cadeaukaart van zijn/haar favoriete restaurant te kopen. Tijdens de actieperiode wordt geen provisie berekend. Dit betekent dat de hele waarde van de VVV Dinercheque aan het gekozen restaurant ten goede komt.

 

Wat kunt u doen?

Via de website horecasamensterk.nl kunt u een cadeaukaart aanschaffen of een donatie doen. Dit kan voor een bedrag tussen de €5,- en €250,-. Betaal direct via iDeal en ontvang vervolgens een mail met de bevestiging van uw aangekochte cadeaukaart of gegeven donatie. Wanneer de cadeaukaarten verzilverd kunnen worden is helaas nog niet duidelijk. Dit hangt af van de maatregelen vanuit het RIVM. Wij hopen onze deuren snel weer te mogen openen, maar ieders gezondheid gaat boven alles. Uiteraard houden wij u hiervan op de hoogte.

 

Wilt u een cadeaubon bestellen of een donatie doen? Dan kan dat via onderstaande links:

Cadeaukaart: https://www.horecasamensterk.nl/partycentre-de-oude-tol-cadeaukaart.html
Donaties: https://www.horecasamensterk.nl/partycentre-de-oude-tol-donatie.html

 

Vriendelijk bedankt namens het team van Partycentre De Oude Tol.

Hopelijk mogen wij u snel verwelkomen!