Gezellig sportief of sportief gezellig? Kom een potje bowlen op één van de 14 Brunswick bowlingbanen van Partycentre De Oude Tol in Sassenheim. Gegarandeerd een succes bij de spontane tante, jofele collega of bluffende medestudent die wel van een competitief spel houdt. Maar ook uitermate geschikt voor een vermakelijk kinderfeestje of een gemoedelijke avond met vrienden. Voor iedereen die een feestelijk randje wil toevoegen aan de bowlingavond kan bij De Oude Tol terecht op zaterdagavond, waar onze banen in het teken staan van discobowlen.

Stoot u met moeite een pin omver of gooit u elke beurt een spare? Zowel beginner als professional zijn bij Partycentre De Oude Tol van harte welkom. Echte pro’s kunnen overwegen om de Bowling Club Teylingen te komen versterken. Elke dinsdagmiddag en woensdagochtend kunt u bovendien meedoen met huisvrouwen competitie-bowlen en op dinsdag t/m vrijdagmiddag aan 50+ bowlen.

Combineer bowlen met grillen in ons grillrestaurant of een heerlijke steak in ons Grand Café en profiteer van onze aantrekkelijketarieven! Enthousiast? Reserveer online gelijk een baan of check de openingstijden van Partycentre De Oude Tol.

Reserveer direct een baan.