Nu alleen nog maar ‘ja’ zeggen…

Uw droombruiloft

Een dag die u nooit meer wilt vergeten en deelt met uw meest dierbare personen. Een dag waarop u het liefst van elke minuut wilt genieten. Deze dag is natuurlijk uw bruiloft. De Oude Tol Partycentre is een officiële trouwlocatie. U kunt dus bij ons trouwen, een receptie houden, lunchen, diner en een knallend feest geven.

Grote keus in zalen

Al vele bruidsparen gingen u voor om hun huwelijk te bezegelen met een overheerlijk diner in één van onze sfeervolle restaurants of een spetterend feest in één van onze zalen. De ruimtelijke Tuinzaal heeft een open uitstraling zodat zelfs bij het slechtste Hollandse weer u het gevoel hebt uw bruiloft in de open lucht te vieren. Het vele licht draagt bij aan prachtige bruidsfoto’s. De Theaterzaal is uitermate geschikt voor een traditionele bruiloft met muziekband en staat garant voor een avond swingen en feesten. Als u uw bruiloft liever beperkt tot een kleiner gezelschap, voldoet de intieme Victoriazaal zeker aan uw wensen. Ook voor een lunch of diner tijdens uw trouwdag is deze zaal of de Bibliotheek uitermate geschikt. En iedere zaal kunnen wij verkleinen. Er zijn dus vele mogelijkheden.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Of u nu liever een zaal afhuurt voor een feest, een lunch of een diner, er is altijd een mouw aan te passen. Wij beschikken over een fantastische ervaren catering die voor elke fijnproever en elk budget een verrukkelijke maaltijd kan creëren. Wij kunnen u tevens helpen met decoratie, muziek en nog veel meer.

Meer weten van de mogelijkheden?

Voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen, deel uw droombruiloft en wij werken met u naar een onvergetelijke trouwdag. Bel met: 0252 – 21 68 50 of stuur een e-mail naar: info@oudetol.nl

Bekijk de mogelijkheden