Uw evenement bij De Oude Tol: waar gebeurt wat u verwacht!

Of u nu een gelegenheid organiseert voor uw werk, uw beste vriend(in) of voor u en uw verloofde, we begrijpen dat het belangrijke evenementen zijn die uitstekend moeten verlopen. Bij De Oude Tol helpen wij u mee een onvergetelijke bruiloft, een representatieve netwerkborrel of een fantastisch verjaardags- of jubileumfeest te organiseren. Onze zalen kunnen op uw wensen worden afgestemd, van traditionele bruiloft tot nette vergaderruimte. We zorgen dat ook de catering klopt; verrukkelijke hapjes, heerlijke diners en de beste wijnen worden door onze vriendelijke bediening op een stijlvolle manier aan u gepresenteerd. In overleg organiseren wij ook passend entertainment.

We beschikken over vijf zalen met elk een eigen thema. Zo heeft de grote Theaterzaal een klassieke uitstraling waardoor het de perfecte ruimte is voor een romantische bruiloft. De Tuinzaal heeft een prachtige open atmosfeer, erg geschikt voor evenementen in de zomerperiode. De Kegelzaal is ook een zeer fraaie zaal en toneel geweest van een hoop succesvolle feesten. Op zoek naar een bijzondere, intieme locatie? Onze Bibliotheek is dan een goede keuze. Ten slotte onze Victoriazaal, die klein maar stijlvol is, perfect voor intieme gelegenheden of voor het voltrekken van uw huwelijk.

Maak ons de wensen voor uw evenement kenbaar en wij denken tot in de details met u mee. We helpen mee de dag tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Bekijk de mogelijkheden