Ons terras staalt! De zomervakantie staat bijna voor de deur… en dat betekent meer tijd voor leuke dingen, zoals bowlen! Voor jong en oud een leuke (sportieve) activiteit om met elkaar te doen. Of natuurlijk samen met een vriend of vriendin! En nu heeft u nog een goede reden om richting de Oude Tol te gaan deze zomer… tot en met september profiteert u bij het huren van een bowlingbaan van een speciale actie: het 2e uur is gratis!

Eén extra uur gratis bowlen, ook bij arrangementen

Bowl één uur en krijg het tweede uur gratis. Dat is pas een leuke actie! En dit is zowel geldig bij het huren van enkel een bowlingbaan als wanneer een uur bowlen bij een arrangement is inbegrepen. Een arrangement is leuk wanneer u ook een hapje wil eten, of er een gezellig dagje uit van wil maken. Kies bijvoorbeeld voor Bowlen & Onbeperkt Plaatgrillen of het Onbeperkt Live BBQ arrangement, welke door koks in onze open(binnen-)keuken wordt bereid.

Reserveer snel!

Neem het deze zomer op tegen vrienden of familie en profiteer van een extra uurtje gratis bowlen! Reserveer een bowlingbaan of combineer bowlen met een diner door voor één van onze arrangementen te reserveren. Meer informatie? U kunt ons telefonisch bereiken via 0252 – 21 68 50.