Bent u tijdens de vakantie ook weleens op zoek naar leuke activiteiten? Met warme dagen is vaak het zwembad erg populair. Toch blijft, ook tijdens de vakantie, bowlen in trek. Zelfs in het zwembad…

Onderwater bowlen

Ook in het zwembad kunt u lekker bowlen, maar dat gaat niet zomaar. U heeft kegels nodig, een bowlingbal en enige duikerservaring. Creatief is het wel, want zelfs tijdens de warme dagen kunt u uw favoriete bezigheid uitvoeren.

bowling

Bowlingflessen

Ook voor mensen die tijdens hun vakantie buiten spellen willen doen, is er een creatieve oplossing. Het enige wat u hiervoor nodig heeft zijn lege flessen en een tennisbal. De flessen kunt u een vrolijke kleur geven, maar dat hoeft natuurlijk niet. Vooral voor kinderen een leuke activiteit op de vakantiebestemming.

bowling

Gratis 2uur bowlen

Als u thuis bent is het veel leuker om bij De Oude Tol te bowlen. De Oude Tol heeft in de zomermaanden leuke arrangementen samengesteld. En de hele maand augustus is het 2e uur bowlen GRATIS. Het 2e uur gratis bowlen is ook geldig wanneer u wilt bowlen zonder arrangement of diner. Boek uw baan direct online.

Bron: Moonfrye