Het is heerlijk vertoeven in de Bollenstreek met zijn natuur, stranden, rustige bossen en ongerepte duingebieden. Met uw groep een rondvaarttocht op de Kagerplassen? Of een bezoek  aan Keukenhof, bekende musea zoals Naturalis en Corpus of een “rondleiding in de ruimte” bij Space Expo in Noordwijk?

Mogelijkheden voor groepen

Voor touringcarbedrijven zijn er bij De Oude Tol Partycentre in Sassenheim vele mogelijkheden voor grote en kleine groepen. Zo beschikken wij over diverse grillrestaurants, een Grand Café, een Brasserie en maar liefst vijf gezellige zalen. Een kopje koffie met wat lekkers, een koffietafel, een heerlijke lunch en/of een smaakvol diner. En eventueel te combineren met een sportief uurtje bowlen. Onze accommodatie is rolstoelvriendelijk, makkelijk bereikbaar (A44) en beschikt over een uitstekend parkeerterrein, welke zeer geschikt is voor touringcars.

Meer informatie voor touringcars

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor touringcarbedrijven? Neem contact met ons op via: 0252 – 21 68 50 of stuur een e-mail naar: info@oudetol.nl Of bekijk de informatie van Bus-idee, de website voor touringcarbedrijven.