De inschrijving voor het aankomende bowlingseizoen is gestart! Zowel voor teams als individuele spelers. Een team bestaat minimaal uit 4 vaste spelers, eventueel aangevuld met reservespelers. Ook zoeken enkele bestaande teams nog reservespelers. Heeft u altijd al willen bowlen in een echte bowlingleague? Schrijf u dan snel in en ervaar de leuke sfeer en gezelligheid van competitie bowlen bij De Oude Tol!

Voor ervaren én beginnende bowlers

Weinig ervaring? Geen probleem! Er is namelijk ook de mogelijkheid om training te krijgen van de ervaren spelers. Maar natuurlijk gaat het u gemakkelijker af als u al enige ervaring hebt op de bowlingbaan. Het bowlingseizoen loopt van september tot half mei. Elke maandag- en dinsdagavond wordt er competitie gespeeld vanaf 20.00 uur, welke door Bowling Club Teylingen georganiseerd wordt.

Andere bowlingleagues bij De Oude Tol
Liever in een informele sfeer een wedstrijdje bowlen? Dan is er op woensdagavond vanaf 20.00 uur een vrije inloopavond voor individuele spelers die gezellig een avond tegen anderen willen spelen. Natuurlijk zijn er nog meer leagues. Zo is er elke donderdagavond vanaf 20.00 uur een league die van oudsher de bedrijvenleague wordt genoemd. Naast bedrijven, zijn hier ook teams samengesteld uit vrienden of familie welkom! Verder wordt op maandag- en dinsdagavond wekelijks gespeeld en op woensdag- en donderdagavond twee weken wel en een week niet. De woensdag en donderdag wordt door De Oude Tol georganiseerd.

Speel mee: korting, leuke toernooien en natuurlijk gezelligheid!
Bowling Club Teylingen en De Oude Tol zijn geen lid van de NBF en zijn voor iedereen toegankelijk. Alle spelers krijgen 10% korting op de rekening. Niet alleen op bowlingavonden, maar ook als men privé een avondje naar De Oude Tol komt (met uitzondering van de feestdagen).
Door het jaar heen worden er diverse toernooien georganiseerd waar men zich voor kan inschrijven. En aan het einde van het seizoen wordt er op inschrijving een gezellig avondje georganiseerd met een BBQ of Plaatgrill en natuurlijk een uurtje bowlen.

Spreekt bowlen in Sassenheim u aan?

Heeft u interesse? Wacht dan niet te lang en neem contact op met de receptie van De Oude Tol, info@oudetol.nl / 0252-216850 of het bestuur van de BCT, voorzitter@bcteylingen.nl / tel:0620898900. Wij verwelkomen u graag in Sassenheim!