Uitslagen

Op woensdagavond vanaf 20.00 uur is er een vrije inloopavond voor individuele spelers die gezellig een avond tegen anderen willen spelen.
Donderdagavond is er vanaf 20.00 uur een league die van oudsher de bedrijvenleague wordt genoemd. Hier zijn ook teams samengesteld uit vrienden of familie welkom. Op woensdag- en donderdagavond worden er twee weken wel en een week niet gespeeld. De woensdag en donderdag wordt door De Oude Tol georganiseerd.
De Oude Tol is geen lid van de NBF en is voor iedereen toegankelijk. Alle spelers krijgen 10 % korting op de rekening. Niet alleen op bowlingavonden maar ook als men privé een avondje naar De Oude Tol komt (met uitzondering van de feestdagen).
Door het jaar heen worden er diverse toernooien georganiseerd waar men zich voor kan inschrijven. En aan het einde van het seizoen wordt er op inschrijving een gezellig avondje georganiseerd met een BBQ of Plaatgrill en natuurlijk een uurtje bowlen. Heeft u interesse? Neem eens contact op met de receptie van De Oude Tol, info@oudetol.nl telnr: 0252-216850

Op deze pagina kunnen de deelnemende teams aan de Woensdag en Donderdag league de laatste uitslagen terugvinden. Het seizoen van onze leagues loopt van september tot en met mei.

Seizoen 2019-2020

Woensdag

Woensdag2019 2020 SPEELDATA 
woensdag4sept
woensdag11sept
woensdag24sept
woensdag2okt

Donderdag

donderdag 2019 2020 SPEELDATA
Donderdag5sept
Donderdag12sept
Donderdag26sept
Donderdag3okt