Gezellig sportief of sportief gezellig? Kom een potje bowlen op één van onze 14 Brunswick bowlingbanen. Gegarandeerd een succes bij de spontane tante, jofele collega of bluffende medestudent die wel van een competitief spel houdt. Maar ook uitermate geschikt voor een vermakelijk kinderfeestje of een gemoedelijke avond met vrienden. Voor iedereen die een feestelijk randje wil toevoegen aan de bowlingavond kan bij ons terecht op zaterdagavond, waar onze banen in het teken staan van discobowlen.

Stoot u met moeite een pin omver of gooit u elke beurt een spare? Zowel beginner als professional zijn bij ons van harte welkom. Echte pro’s kunnen overwegen om de Bowling Club Teylingen te komen versterken. Elke dinsdagmiddag en woensdagochtend kunt u bovendien meedoen met huisvrouwen competitie-bowlen en op dinsdag t/m vrijdagmiddag aan 50+ bowlen.

Combineer bowlen met grillen in ons grillrestaurant of een heerlijke steak in ons Grand Café en profiteer van onze aantrekkelijke tarieven! Enthousiast? Reserveer online gelijk een baan of check onze openingstijden.

Reserveer online uw bowlingbaan.