Heeft u zin in een competitief potje bowlen? Of bowlt u liever voor de gezelligheid? Bij Partycentre De Oude Tol in Sassenheim is alles mogelijk en geniet u gegarandeerd van het allerleukste uurtje bowlen. Met onze 14 Brunswick bowlingbanen is er genoeg plek voor iedereen die zin heeft in een gezellig uitje. Naast het huren van een reguliere baan met bijvoorbeeld familie, vrienden of kennissen, kunt u bij ons ook terecht voor een kinderfeestje. Daarnaast organiseren wij op zaterdagavond Disco Bowling (van oktober t/m april), zodat u bowlt met een extra feestelijk tintje en op echte dansmuziek. Zien wij u binnenkort?

 

Voordelen van bowlen bij De Oude Tol

Of u nu vergevorderd bent, of de bowlingbaan voor het eerst gaat gebruiken… bowlen bij Partycentre De Oude Tol is voor iedereen een feestje! Waarom u wilt komen bowlen bij Partycentre De Oude Tol?

  • Feestelijke arrangementen
  • Maar liefst 14 bowlingbanen
  • Centraal gelegen in de Bollenstreek
  • Het leukste uitje voor jong en oud

Bowlen is een activiteit die u altijd kunt doen. Of u nu uw verjaardag wil vieren of gewoon even de deur uit wilt. Bowlen kan altijd!

 

Wat kost een uurtje bowlen?

Bij Partycentre De Oude Tol boekt u een baan tegen scherpe tarieven. Zo beginnen onze banen doordeweeks al met een prijs vanaf €10,- per uur per baan. ’s Avonds en in het weekend gelden afwijkende tarieven. Meer weten? Lees meer informatie over onze tarieven.