We hebben tot nu toe genoten van de eerste hittegolf in de vakantie en er zullen vast nog genoeg warme dagen volgen. Toe aan verkoeling? Kom bowlen bij De Oude Tol! Daarnaast beschikken wij over een terras waar wij naast verkoelende drankjes, onze heerlijke saté en spareribs uitserveren.

Verkoelende activiteit tijdens de zomer: bowlen in Sassenheim

Geef maar toe; bowlen is altijd een leuke activiteit voor zowel volwassen en kinderen. Neem het op tegen je vrienden of vermaak uw kinderen op onze bowlingbaan in Sassenheim. In onze bowlingcentrum hebben wij prima airconditioning voor tijdens de warme dagen.

Combineer bowlen met een diner op ons terras

Voor degenen die toch nog even van de het mooie weer willen genieten, hebben wij een heerlijk terras waar voor – of na – het bowlen genoten kan worden van hapje en een drankje. Daarnaast serveren wij op ons terras onze bekende saté of spareribs. Ideaal om voor het bowlen de nodige energie op te doen of na het bowlen alle reserves weer aan te vullen. Ontspanning verzekerd!

Reserveer alvast online!

Hebben we u op een verkoelend idee gebracht? Reserveer dan snel uw bowlingbaan of arrangement. Liever telefonisch of via e-mail reserveren kan natuurlijk ook nog steeds.

Let op: van maandag 29 juli tot en met dinsdag 13 augustus zijn wij gesloten. Reserveer dus alvast voor na onze zomersluiting.