De feestdagen zijn weer voorbij en tijd om het normale ritme weer op te pakken!. Iedereen is weer aan het werk en kijkt uit naar de leuke activiteiten in het weekend. Bij De Oude Tol, weten we daar wel raad mee! Bij De Oude Tol organiseren wij verschillende arrangementen. Zo ook het arrangement ‘Bowlen en Onbeperkt Plaatgrillen’. Met dit arrangement kunt u gezellig komen bowlen en aansluitend genieten van een heerlijk plaatgrill diner.

Het ‘Bowlen en Onbeperkt Plaatgrillen’ arrangement

Wij bieden dit arrangement aan van vrijdag t/m zondag. U kunt gezellig één uur komen bowlen en daarna aanschuiven voor een onbeperkt plaatgrill diner. Tijdens dit diner heeft de keuze uit:

  • 5 soorten vlees (kipsaté, biefstuk, varkenshaas, tartaar en kipfilet)
  • Diverse soorten salades, koude sauzen, stokbrood en kruidenboter, satésaus en frites

Heeft u allergieën waar wij rekening mee moeten houden? Laat het ons weten!

Prijzen en voorwaarden

U boekt het ‘Bowlen en Onbeperkt Plaatgrillen’ arrangement al vanaf €20,50 per persoon. Deze prijs geldt alleen voor arrangementen geboekt op zondag t/m vrijdag, voor de zaterdagen rekenen wij een toeslag van €2,50 per persoon. Gaan er ook kinderen met u mee? Kinderen tot 10 jaar oud kunnen mee grillen voor €14,50 per kind of smullen van het kindermenu voor €12,00 per kind. Deze prijzen zijn inclusief het uurtje bowlen. Hou er rekening mee dat het arrangement alleen te boeken is voor groepen vanaf 4 personen en dat dit arrangement niet te boeken is tijdens de feestdagen. Voor het diner zijn er ook nog verschillende extra’s bij het menu te bestellen.

Reserveer snel ons arrangement: ‘Bowlen en Onbeperkt Plaatgrillen’

Wij snappen dat u niet kunt wachten dit arrangement te komen proberen. Maak alvast plannen met familie of vrienden en doe deze activiteit met elkaar. Heeft u nog verdere vragen of wilt u meteen een reservering maken? Neem contact met ons op.