Elke vrijdag, zaterdag en zondag een keuze uit een driegangen menu inclusief een uurtje bowlen.
(keuken geopend vanaf 17.00 uur)

Voorgerechten:

Carpaccio van Ossenhaas met Parmezaanse kaas
Oosterse Salade met in Tempura gebakken Gamba’s en sesamdressing
Carpaccio van tomaat met een salade en gegratineerde geitenkaas (vegetarisch)
Indische kerriesoep met reepjes kipfilet
Tomatensoep met gehaktballetjes

Hoofdgerechten:

Gebraden Varkenshaas met champignonroomsaus
Gepocheerde Zalm met Hollandaise saus
Drie stokjes kipsaté met zoetzuur en Cassave Kroepoek
Gegrilde zeebaarsfilet met mediterrane groenten en citroenboter
Ierse biefstuk met peperroomsaus
Tempura van groenten met soyasaus ( vegetarisch)

Nagerechten:

Soesjes gevuld met vanille-ijs, chocoladesaus en gebrande amandelen
Drie soorten sorbetijs met slagroom
Cheesecake met aardbeiensaus
Fruitsalade met vanille-ijs en slagroom
Café Glacé met een victoriastengel
Koffie of thee met een likeurtje

                                             € 31,50 met soep pp
                                             € 34,50 met voorgerecht pp

Kinderen t/m 10 jaar € 19,00 pp
tomatensoep of fruitcocktail
kipfilet met frites of een snack met frites
waterijsje of schatkistje

  • vanaf 4 personen
  • met uitzondering van feestdagen
  • Groepen groter dan 15 personen hebben vooraf een keuze uit: 2 koude voorgerechten,1 soep, kipsaté en 2 andere voorgerechten en
    3 nagerechten
  • Heef u een allergie, meld het ons